Bingewatchen en slapeloze nachten: dit is waarom ik geen Netflix kijk

NetflixHier volgt een nogal schaamteloze bekentenis:

ik kijk geen Netflix.

Zo, ik heb het gezegd.

Natuurlijk leidt dit soms tot rare toestanden op feestjes. Of ik die en die serie nog gezien heb? Op mijn antwoord dat ik geen Netflix kijk, volgt altijd een pijnlijke stilte. Alsof ik net heb bekend dat ik nog op Hyves zit. Niet erg cool dus.

Op StressedOut.nl – hét blog over minder stressvol leven – vertel ik waarom ik zo’n beetje de laatste Nederlander ben zonder Netflix.

“Ik weet hoe dat gaat: je betaalt elke maand een paar euro voor onbeperkte toegang en je wilt dan ook het onderste uit de kan. Dus kijk je elke dag een aflevering van een leuke serie, en nog een, en nog een, tot het eigenlijk al na bedtijd is (en dan kijk je er nog een).”

Lees hier mijn artikel over bingewatchen, slapeloze nachten en waarom dvd’s best wel relaxt zijn.